Oddaja magistrskega dela in prijava na zagovor (september 2018)

Kandidat/ka se prijavi na zagovor magistrskega dela, ko pridobi soglasje mentorja/ice, da je magistrsko delo vsebinsko primerno in pripravljeno za zagovor (Obrazec 2: Izjava mentorja o vsebinski ustreznosti magistrskega dela).
V tajništvo oddelka predloži ustrezno število spiralno vezanih izvodov magistrskega dela in trdo vezan izvod za knjižnico glede na število članov komisije za zagovor (tj. 3 ali 4) in podpisano izjavo mentorja o vsebinski primernosti. Magistrsko delo v elektronski obliki lahko študent pošlje preko e-pošte na naslov vesna.venisnik@ff.uni-lj.si. 
Ob oddaji magistrskega dela študent v tajništvu oddelka izpolni obrazec za prijavo zagovora magistrskega dela (Obrazec 3: Prijava zagovora magistrskega dela).  Študent mora priložiti tudi izjavo, da se strinja z objavo magistrskega dela na spletnih straneh fakultete (Obrazec 4). 
 
Kandidat/ka mora magistrsko delo skupaj z vsemi obrazci v tajništvo oddati najkasneje do 7. 9. 2018, če želi delo zagovarjati v mesecu septembru 2018. Magistrska dela, ki bodo oddana po 7. 9., bo mogoče zagovarjati šele v mesecu oktobru.